Wat kan Design-m voor u betekenen?

Grafisch ontwerp & Webdesign Steenwijk en Vollenhove

Een grafisch ontwerpbureau in het centrum van Steenwijk en Vollenhove; gespecialiseerd in webdesign en grafisch ontwerp. Design-m.nl onderscheidt zich door de perfecte prijs/kwaliteits-verhouding én de persoonlijke betrokkenheid. Design-m.nl levert producten die met zorg en creativiteit zijn ontworpen en gemaakt, gericht op middelgroot- en kleinbedrijf. Goede websites, poster- ontwerpen, flyers, huisstijlen en banners kunnen heel voordelig zijn! Daarnaast is het ook zeker niet onbelangrijk dat het product grafisch goed oogt.. Hiervoor ben je bij design-m.nl helemaal aan het juiste adres!

Grafisch ontwerp

Design-m.nl is gespecialiseerd in Grafisch Ontwerp. Je huisstijl (grafische vormgeving) is dé (visuele) identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming. Design-m ontwerpt een “look & feel” die het beste bij jouw product of dienst past. Het kan daarbij gaan om een logo, huisstijl, poster, website, visitekaartje, flyers, magazines, boeken, brochures, presentaties en nog veel meer.

Website of webwinkel

Of het nou gaat om een website of webwinkel, een website die de identiteit van je bedrijf of organisatie uitademt: dat nemen we bij design-m altijd als uitgangspunt. Design-m.nl ontwerpt websites en webwinkels in WordPress die je zelf eenvoudig kunt aanpassen en bijwerken. Om het nog makkelijker te maken je website te beheren, bij te werken en te voorzien van nieuwe content gebruiken wij een van de meest gebruiksvriendelijke page builders op de markt. Google houdt van WordPress en wij ook! Alle websites zijn responsive en zullen op zowel desktop als tablet en mobiel er perfect uit zien!

WebHosting & Domeinnaam

Ook voor je domeinnaam en webhosting zit je bij ons goed. Tegen scherpe tarieven leveren wij mega-snelle hosting die op SSD servers draait. Hosting waarbij je niet meer betaalt dan nodig is. Precies afgestemd op je verbruik. Loop je inbox vol? Geen probleem, dan maken we het pakket kosteloos groter.

Informeer voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Drukwerk

Ook voor al je drukwerk kun je bij design-m terecht. Tegen lage tarieven kun je je ontwerpen laten drukken. Doordat design-m een samenwerking heeft met een aantal professionele grotere drukkerijen in Nederland, weet je zeker dat je kwaliteit ontvangt tegen een scherpe prijs. Nergens anders goedkoper als bij ons!

Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden of voor een prijsopgave van je gewenste product.