Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Melissa begrijpt wat je wilt, en weet dit te vertalen in een passend ontwerp. Indien je toch iets ander voor ogen had, past ze het ontwerp zonder problemen aan. Geduldig en met persoonlijke aandacht neem ze de tijd om je wegwijs te maken in de “website-wereld’. Hiervan heeft ze veel kennis en kan dit ook goed uitleggen! Daarnaast staat ze klaar als er nadien nog vragen of onduidelijkheden zijn. Zeker een aanrader!

Annemarie de Boer

Artiesten- en organisatiebureau MEProductions doet al jarenlang zaken met Design-m, dit naar grote tevredenheid. Flexibel, snel, nauwkeurig en meedenkend zijn voor ons bedrijf belangrijke punten, Design-m voldoet hieraan ruimschoots.

Herwin Lokken / Meproductions

Wat een prettig bedrijf om mee te werken! Wanneer je aangeeft wat je wil wordt dat prima vertaald naar een mooie (en makkelijk te hanteren!!) website! Ook voor mooie professionele reclame-uitingen. Echt een aanrader!!

Renate

Persoonlijk contact, webdesign wat betaalbaar is én er piekfijn uit ziet. Niet alleen visueel maar ook technisch kun je voor alle vragen bij design-m terecht. Zeker een aanbeveling voor de startende ondernemers en kleinbedrijven.

Kleinveld Stoffering

De beste reclame is mond op mond reclame, zo kwam ik ook bij Design’M terecht. Ik heb in 2012 verschillende ondernemingen opgestart en samen met Melissa verschillende logo’s en huisstijlen ontworpen. Iets wat ik in het hoofd heb is moeilijk op papier te zetten als je geen grafische ontwerper bent. Gelukkig begreep Melissa mijn gedachten en heeft voor elke onderneming prachtige ontwerpen gemaakt, precies de juiste sfeer die ik zocht. Ontwerpen die eigentijds zijn, uniek en herkenbaar.

Grafisch ontwerp is kunst en zal ook betaalt moeten worden. DesignM hanteert een uitstekende kwaliteit voor absoluut een betaalbare prijs. Daarom dat ik designM als grafisch ontwerp bureau betrek bij al mijn activiteiten voor het ontwerpen van logo’s, huistijlen, visitekaartjes maar ook reclamebanners, advertenties en etc.

www.vanreestrailers.nl  |  www.slootschoon.nl www.jewelisch.com

Robert luitjes

“Melissa is een deskundig en creatief ontwerper die mij goed geholpen heeft bij zowel het ontwerpen van een logo en huisstijl, als het ontwerp van mijn website. Met name in dat laatste valt zij op door haar deskundigheid en inzet om tot een voor mij bevredigend resultaat te komen. Ze gaf adviezen voor hosting en onderhoudt voor mij de contacten met de provider over zaken waar ik geen verstand van heb. Ik voel me daarbij in professionele handen. Ook heeft zij een maatwerk-handleiding geschreven voor het beheren van de content van mijn website.
Om te komen tot een logo en huisstijl heeft zij regelmatig nieuwe ideeën geopperd en voorstellen gedaan. Dit heeft voor mij heel goed gewerkt.
Zij levert kwaliteit voor een rechtvaardige prijs.”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

Ton Plompen | www.tonplompen.nl

”Design-m.nl heeft intussen 2 webshops voor ons gebouwd, naar meer dan vólle tevredenheid. De sterke kant vind ik vooral dat Design-M steeds precies de juiste sfeer weet weer te geven, én je, ook al heb je absoluut geen verstand van computers, en weinig ervaring dus, heel makkelijk kan werken op de sites!
Niets dan lof dus… een absolute aanrader!”

www.gotchasteenwijk.nl en www.gotchabrocante.nl

Gotcha!

“Melissa voelt erg goed aan wat een klant wenst. Ze is zeer creatief, punctueel en kostenbewust. Alle opdrachten die ze voor ons heeft gedaan heeft ze naar (meer dan) volle tevredenheid uitgevoerd. Ook qua nazorg een dikke pluim! Kortom; wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Creatief

Wilma Beuving